NIEUW…..D E C O bites Ontbijtplateau

Wil je iemand verrassen? Wij bezorgen een prachtig opgemaakt ontbijtplateau. Bij de ontvanger kan die dag niet meer stuk want ontwaken met zo’n ontbijt wil iedereen!

 Het ontbijtplateau bestaat uit diverse broodjes, croissantjes, crackertjes, divers hartig & zoet beleg, roomboter, fruit, yoghurt, muesli, een gekookt eitje en natuurlijk koffie, thee & verse jus d’orange.

Er zijn 2 verschillende ontbijtplateau’s te bestellen. Het plateau zoal hierboven beschreven en een ontbijtplateau – deluxe. Hierbij zijn er veel extra’s aan het plateau toegevoegd. Zoals gerookte zalm, extra soort kaas & ham, donut, luxe chocolade en een flesje bubbels.

Als extra kun u er een mooie bloem & leuk origineel kaartje met een persoonlijke boodschap bij het ontbijt laten doen.

Het ontbijtplateau is voor 1 persoon, natuurlijk met de mogelijkheid om het uit te breiden voor meerdere personen.

Heerlijke herfstsoep met essentiële Olie

Op foodblog My Happy Kitchen staat het recept van een heerlijke Pompoensoep met gember, sinaasappel & wortel.

Bij deze soep heb ik het koken met essentiële olies uitgeprobeerd. Het resultaat mocht er zijn….de smaak van de soep met een paar druppels essentiële olie is echt heerlijk.

Voor meer informatie over deze essentiële olies kunt u terecht bij Heleen den Haan van Smell of Success 

Binnenkort volgen er meer recepten met deze olies.

Pompoenstoof met chorizo en witte port

De zomer is nu toch echt voorbij….. De blaadjes vallen van de bomen, de winter staat alweer bijna voor de deur. Zelf hou ik best wel van de herfst, de blaadjes krijgen van die prachtige kleuren, de avonden worden weer langer. En bij de herfst hoort ook de smaak van pompoen. In deze periode krijg ik altijd trek in stoofschotels. Deze pompoenstoof met chorizo en witte port is bijzonder lekker en vind ik echt bij de herfst passen.

Kijk voor het recept op foodblog My Happy Kitchen

Foodblogger

Naast mijn werkzaamheden voor D E C O bites  ben ik foodblogger. Ik schrijf  artikelen voor en heel erg leuk foodblog – My Happy Kitchen. Deze artikelen zijn vaak recepten van de meest uiteenlopende gerechten of recensies van leuke evenementen die ik voor My Happy Kitchen mag bezoeken. Heel erg leuk en leerzaam om te doen.

Ook op deze site zullen binnenkort artikelen geplaatst worden. Maar neem alvast eens een kijkje bij mijn artikelen op My happy kitchen.