NIEUW…..D E C O bites Ontbijtplateau

Wil je iemand verrassen? Wij bezorgen een prachtig opgemaakt ontbijtplateau. Bij de ontvanger kan die dag niet meer stuk want ontwaken met zo’n ontbijt wil iedereen!

 Het ontbijtplateau bestaat uit diverse broodjes, croissantjes, crackertjes, divers hartig & zoet beleg, roomboter, fruit, yoghurt, muesli, een gekookt eitje en natuurlijk koffie, thee & verse jus d’orange.

Er zijn 2 verschillende ontbijtplateau’s te bestellen. Het plateau zoal hierboven beschreven en een ontbijtplateau – deluxe. Hierbij zijn er veel extra’s aan het plateau toegevoegd. Zoals gerookte zalm, extra soort kaas & ham, donut, luxe chocolade en een flesje bubbels.

Als extra kun u er een mooie bloem & leuk origineel kaartje met een persoonlijke boodschap bij het ontbijt laten doen.

Het ontbijtplateau is voor 1 persoon, natuurlijk met de mogelijkheid om het uit te breiden voor meerdere personen.

Eén gedachte over “NIEUW…..D E C O bites Ontbijtplateau”

  1. Do you have a spam issue on this site; I also am a blogger, and I was curious about your situation; we have developed some nice practices and we are looking to exchange solutions with others, be sure to shoot me an email if interested.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *